Homestyling


Ska du sälja din bostad och

vill presentera den

på ett säljande sätt?

 

Ge din bostad bästa förutsättningen för en lyckad affär.  Små förändringar kan ge stor effekt på slutresultatet av din försäljning. Stylisten ser över möblering, färgsättning, belysning och textilval i din bostad för att presentera den på ett attraktivt sätt. Genom att anlita Stylisten kan du öka chansen till ett mervärde i er bostad, tilltala fler köpare och ett högre försäljningspris. Vi kommer

gärna på ett kostnadsfritt besök och

skapar ett upplägg som passar er.

 

Rådgivning

 

Denna tjänst är till för dig som kan tänka dig att göra jobbet själv inför fotografering och visning. Vi går tillsammans igenom bostaden och ger er förslag på förändringar som behöver göras.

 

Du som kund för egna anteckningar på de tips och råd som presenteras vid hembesöket och genomför dessa innan fotografering.

 

Investering: 1250:- Tid: 90min

 

Komplettering

 

Har du en möblerad bostad vid försäljningstillfället men känner att något saknas så är denna tjänst något för dig. Kanske behöver det organiseras om och läggas till inredning?

Vid ett hembesök går vi igenom förutsättningarna och ser vad som behöver göras.

 

Vi bokar in ett senare tillfälle för att genomföra stylingen.

 

Investering: Enligt offert

 

Möblering

 

Är din bostad omöblerad så möblerar vi upp bostaden utifrån att den skall vara inbjudande & säljande. Möbler, belysning, textilier och inredningsdetaljer sätts ihop utifrån den tänkta köparen för en helhetskänsla inför fotografering och visning.

 

Boka in ett kostnadsfritt besök så sänder vi en offert efter det!

 

Investering: Enligt offert

 


Homestyling är avdragsgillt, läs mer på Skatteverkets hemsida.